Kezdőlap
EUR: 362.5800; USD: 311.0700; CHF: 335.6000
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Újabb szállítási csalás

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__3008
Csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás egy szalkszentmártoni lakos feljelentése alapján ismeretlen tettes ellen. A férfi április 09.-én Szalkszentmártonban szerződést kötött egy Kft. férfi megbízottjával. Ennek értelmében 800 tonna katonai pontont kell elszállítania a Kft. által megvásárolt területről, Adonyból. A Kft. az anyagért és a szállítás jogáért 250.000,-Ft. készpénzt kért, melyet a szerződésbe bele is foglaltak. A szállítás megkezdésekor a helyszínen megjelent egy személy, aki közölte, hogy a pontonok az ő tulajdonát képezik, melyet igazolni is tudott. A fentieket követően a férfit már elérni nem tudta és kiderítette azt is, hogy a Kft. sem létező cég. A bűncselekménnyel okozott kár 250.000,-Ft. További rendőrségi hírek:
Tegnapra virradóra egy kecskeméti Kft. irodájába ajtóbefeszítés módszerével bejutott a betörő, és onnan 3 db. laptopot, 2 db. laptop táskát, 2 db. fényképezőgépet, valamint 1 aktatáskát vitt el, melyben számítástechnikai programok és iratok voltak. A lopással okozott kár 1.247.000,-Ft., a rongálási kár kb. 20.000,-Ft. Szabálysértési őrizetbe került tiltott kéjelgés szabálysértésének elkövetése miatt egy 27 és egy 21 éves kecskeméti nő, akik tegnap Kecskemét, 54-es számú főúton, az úttesten állva, az arra közlekedőknek félreérthetetlen módon jelezték, hogy anyagi ellenszolgáltatásért szexuális kapcsolatot létesítenének. Kiskőrösi kollegáink őrizetbe vettek egy 25 éves soltvadkerti férfit, aki a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy március 22.-én reggelre egy soltvadkerti takarmányüzletben a pénztárgépet megrongálva, abból váltópénzt lopott el. Az okozott kár kb. 8.000,-Ft., a rongálási kár kb. 50.000,-Ft. Kollegáink tegnap elfogtak és őrizetbe vettek egy 25 éves férfit, aki ellen a Békés Megyei Bíróság BV Csoportja elfogatóparancsot adott ki. A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást kezdeményezett 3 albán állampolgár ellen, akik tegnap hajnalban Tompa külterületén kerültek elfogásra. A 3 férfi tiltott határátlépést követett el, ezért előállításra kerültek. Mivel az elkövetők fiatalkorúak, ezért a BKM Önkormányzat Gyermekvédelmi Központ Kunfehértói Gyermekotthonában kerültek elhelyezésre. Határrendész kollegáink 3 szerb állampolgár ellenőrzése során állapították meg tegnap, hogy nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal, vagy ellenük beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el a schengeni országok területére.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés