Kezdőlap
EUR: 360.6300; USD: 298.9800; CHF: 335.3700
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Veszélyben az idősek megtakarított pénze

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__6/i__3015
Kiskőrösi kollegáink keresik azt a trükkös tolvajt, aki egy 74 éves kiskőrösi férfi lakásába tegnap délelőtt a Polgármesteri Hivatal dolgozójának kiadva magát bement, és a sértett figyelmét elterelve alkalmi lopás módszerével 500.000,-Ft készpénzt, és 2 db. névre szóló takarékbetétkönyvet lopott el.
Ismeretlen tettes kedden egy városföldi 70 éves néni lakóházba magát gázórásnak kiadva beengedést nyert, és onnan ellopott 400.000,- Ft-t. További rendőrségi hírek: Ismeretlen tettes, tegnapra virradóra egy kecskeméti Kft. telephelyére kerítéskibontás módszerével bejutott, és elvitt egy alumínium tartályt. A lopással okozott kár kb.: 500.000,-Ft. Április 20. és 22. közötti időben a Szabadszállás külterületén lévő mezőgazdasági tábla automata öntöző rendszerének vezetékeit ellopták. Az okozott kár: 400.000,-Ft. Kollegáink tegnap őrizetbe vettek egy 36 éves kiskunhalasi férfit, aki több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást kezdeményezett 2 szerb állampolgár ellen, akik kedden este Tompa külterületén tiltott határátlépést követtek el befelé. A fentiek miatt előállításukra, majd idegenrendészeti őrizetbe vételükre került sor. Kelebia és Hercegszántó Határrendészeti Kirendeltség közúti határátkelőhelyein tegnap 1 bosnyák, és 7 szerb állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy ellenük Németországba, Magyarországra, vagy Szlovéniába beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el, vagy nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés