Kezdőlap
EUR: 353.8400; USD: 312.8800; CHF: 332.1400
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

II. Kecskeméti Süteménysütő Verseny

Kedves Hölgyek, Asszonyok és Urak!

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__12/i__5624
II. KECSKEMÉTI SÜTEMÉNYSÜTŐ VERSENYT hirdet a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület a Hírös Hét Fesztivál keretében. Várjuk azoknak a kecskemétieknek a jelentkezését, akik szeretnek sütni és szívesen meg is osztják titkaikat az elkészítés fortélyairól! A részeletekért kattintson.
A süteményeket a zsűri 2009. augusztus 23-án, vasárnap 17 órától Kecskemét Főterén (Városháza előtt) értékeli és díjazza. A zsűri elnöke: Dr. Fodor István cukrászmester
Leadási helyszín és időpont: Kecskemét Főterén (Városháza előtt) augusztus 23.-a vasárnap 14 és 16 óra között
Figyelem! Kérjük a résztvevőket, hogy a süteményeket aznap készítsék el, és a versenyre egy tálcányi mennyiséget (kb. 30 x 30 cm-es) hozzanak!
Nevezési kategóriák: Hagyományos kecskeméti és Kecskemét környéki sütemények Meghitt ünnepek varázslatos süteményei Filléres finomságok Uzsonna sütemények Vendégváró sütemények
Jelentkezni 2008. augusztus 20-ig a sütemények receptjének beküldésével, név és elérhetőség megjelölésével a következő címeken lehet: engertnezs@freemail.hu szaszangela@gmail.com Engert Jakabné, 6000 Kecskemét, Kristály tér 8. II/7. Kecskeméti Lapok szerkesztősége, 6000 Kecskemét, Csányi J. krt. 14., I. em.
A beérkezett receptek felhasználásával ősszel Hírös városi sütemények címmel színes füzet jelenik meg.

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés