Kezdőlap
EUR: 344.8900; USD: 292.9700; CHF: 320.4300
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Régi pékek – új termékek

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__12/i__3896
A Cseh Pékség 1985 óta működik magáncégként és már 18 éve a vállalkozás egyik ügyvezetője Cseh Zoltán, akiről kevesen tudják, hogy borászként, mikrobiológusként, valamint kutatóként is dolgozott, és családi okok miatt tért át erre a pályára. Döntését nem bánta meg, pedig csúcsok és mélypontok is egyaránt jellemzik ezt a szép hivatást. - Néhány éve drasztikusan megemelkedtek a közüzemi számláink, a szállítás költsége is jelentősen megnőtt, és a járulékok fizetése az eget ostromolja. Azóta még inkább igyekszünk nem pazarlóan bánni az energiával, az áruink előállításával. Örömmel tölt el, hogy a nehéz gazdasági körülmények ellenére, 55-60 dolgozót tudunk még alkalmazni. Mert nem a szakembereinken akarunk spórolni – mondta Cseh Zoltán.
- Az átalakult fogyasztói kultúrát is szem előtt tartjuk, s tudomásul vettük, hogy lassan már a félkilós kenyér lesz a legnépszerűbb a vásárlók körében. A gasztronómiai szokások erőteljesen megváltoztak, a nemzetközi konyhák egyre inkább tért hódítanak nálunk, s ezek sem a kenyér fogyasztására ösztönzik a lakosságot. Ugyanakkor kevesebb az élelemre jutó pénze az embereknek, így inkább a kiflit, a zsemlét részesítik előnyben a vásárláskor. Annak viszont örülök, hogy továbbra is a mi termékeinket igényli az a 60 üzlet, ahová eddig is szállítottunk. Budapesten pedig, két éve jelentünk meg, de sajnos ott is érződik a gazdasági probléma, egyre kevesebb áru kerül a kosarakba. Alapjában véve kedvezőbb a helyzet Lajosmizsén, mert az ott működő telephelyünkről szállítunk a környék kisebb városaiba, összesen 40 boltot látva el kifogástalan minőségű finomságokkal. - Egyre népszerűbbek az egészségesebb táplálkozást jelentő termékeink, a magvas barna, a teljes kiőrlésű és a bajor rozskenyér különböző változatai. Hagyományos technikával készülnek termékeink, de modern géppark áll a rendelkezésünkre. A jövő évben a lajosmizsei üzemünkben hajtunk végre rekonstrukciót, ami az egyik kemencénk újra, még energiatakarékosabbra való cseréjét jelenti. Igyekszünk racionálisan kihasználni a kapacitásunkat, nyomott árakon adni az elkészült produktumot. Büszkén említhetem meg, hogy a rapszodikus gazdasági helyzetben is megőriztük ügyfeleinket, egy boltot sem veszítettünk el a megrendelőink közül. A következő esztendőben formailag és ízében is megújulva, a pitéket szeretnénk visszaállítani a forgalomba. Minden kedves vásárlónknak kívánom, hogy továbbra is jó egészséggel fogyasszák termékeinket!
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés