Kezdőlap
EUR: 366.4200; USD: 307.1900; CHF: 330.5600
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Gondoltam rólad kicsit, s nagyot...

| Feltöltve: | | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__14/i__4664
Mi a közös Wass Albertben és Ingrid Sjösthardban? Hosszas keresgélés után biztos találhatnánk érdekes hasonlóságokat, de most csak egy aktuális közös pontjukat szeretném kiemelni: mindketten palettán voltak a SZIÉTA Művészeti Stúdió növendékeinek bemutatkozó irodalmi estjén. A mostani színházi évad inkább a mazoista énemnek kedvezett, ezért némi fenntartással érkesztem az előadásra. Szerencsére csalódnom kellett,ugyanis a várt egy óra kínos feszengés és némi fotózás helyett egy óra üdítő színházi élményt kaptam. Ami valljuk be, ebben az évadban nem nagyon fordult elő a Nagyszínházban.
Persze itt is voltak bakik, pici bizonytalanságok. Viszont ezt teljes mértékben feledtette a jól megválasztott szövegek, zenék és a mozgás harmóniája. A díszlet is hangulatos volt, a tér minden centijét kihasználva be tudták játszani a teret. És mindezt igazán jól. A végén tudtam meg, hogy ez a hat fiatal még csak január óta játszik együtt. Ezt hozzá téva csak ennyit tudok mondani: érdeklődve várom a következő előadásukat. (Felkészítők, koordinátorok: Fehér Éva, Mezei Anett, Tóth Kata, Kovács Ilona és Dóka Zsolt.)
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés