Kezdőlap
EUR: 365.0700; USD: 311.0200; CHF: 340.5800
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Mit kínál a Hírös Múzsa péntek este?

| Feltöltve: | Forrás: kecskemetitv.hu | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__14/i__6529
Cigány festőzseníi tárlata, kortárs keresztény ikonográfiai biennále, színészmúzeumi névadó és kiállítás,és megyei művészeti díjas színésznő a stúdióban.
Szeptember közepén poszthumusz Magyar Örökség díjat kapott Balázs János festőművész, aki a salgótarjáni cigánytelepről hódította meg a magyar festészet legmagasabb csúcsait. Az ő munkássága előtt tisztelegve rendezett kiállítást a Naív Művészek Múzeumában a szintén Magyar Örökség díjas, 80. születésnapját a kiállítással ünneplő ünneplő dr. Bánszky Pál művészettörténész, aki a festő-zseni egyik felfedezője és támogatója volt. Erről is beszámol a KTV kulturális magazinja, de emellett ott járt a színészmúzeum névadóján és kiállításán valamint a kortárs keresztény ikonográfiai biennálén. A stúdióba várjuk Réti Erika színművészt is, aki a közelmúltben kapott megyei művészeti díjat. Pénteken este 19.30-tól Önöket is várja a képernyők elé a Hírös Múzsa.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés