Kezdőlap
EUR: 367.7500; USD: 315.0400; CHF: 343.8900
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Nem lesz Kecskeméten őszi múzeumok éjszakája

| Feltöltve: | Forrás: kecskemetitv.hu | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__14/i__6512
Nem lesz kecskeméti helyszíne a múzeumok első őszi éjszakájának, november 14-én. Ennek ellenére már több rendezvény is lezajlott, amely annak az őszi fesztiválnak a részét képezte, amelynek csak egy záró rendezvénye a múzeumok őszi éjszakája.
Anyagi okokkal és a nem igazán kedvező időjárással magyarázták híradónk által megkeresett kecskeméti múzeumok azt, hogy miért nem csatlakoztak a kiállítóhelyek első őszi éjszakájához. Ehhez egyébként 30 budapesti és 47 vidéki intézmény csatlakozott, zenével, színházzal, tánccal és késő őszi hangulattal várják a látogatókat. Ezzel szemben Kecskeméten a múzeumok őszi fesztiválja már több programot is biztosított az érdeklődőknek. Például a Bozsó Gyűjteményben október 10-én megtartották a Nagy Rajzolást, de a Szórakaténusz Játékmúzeumban is volt már egy, a Benedek Elek időszaki kiállításhoz kapcsolódó rendezvény. Sőt, pont november 14-én, a múzeumok őszi éjszakájának napján lesz a fesztiválhoz kapcsolódóan egy Mesés Játékok, Játékos Mesék elnevezésű foglalkozás gyermekeknek.
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés