Kezdőlap
EUR: 366.4200; USD: 307.1900; CHF: 330.5600
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A PORTA EGYESÜLET KÜLÖNDÍJA: A BARÁTSÁGÉRT ÉS IZSÁKÉRT

| Feltöltve: | Farkas P. József | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__64/i__8235
Az Izsáki tésztafőző versenyen vállalt szerepéért a Porta Egyesület Barátságért különdíjat adományozott Prikkel Lászlónak, a Vino Étterem vezetőjének. Az elismerést Farkas P. József alapító adta át az eredményhirdetést követően, amihez Vörösmarti Imre, a zsűri elnöke, és Juhász Sándorné, az Izsáki Tészta tulajdonosa is gratulált.

Farkas P. József az átadás alkalmával elmondta, hogy a Barátságért díjat olyan embereknek ítéli oda az egyesület, akik kreativitásukkal, aktivitásukkal, kockázatvállalásukkal, szaktudásukkal elősegítik a vidéki települések: falvak, kisvárosok hagyományainak ápolását. Akik rendezvényekkel és más kezdeményezésekkel tesznek egy-egy térség felvirágoztatásáért, turisztikai vonzerejéért, a helybéliek közösséggé formálódásáért. Így járulnak hozzá, hogy a város, a település ne csak téglákból és falazóelemekből épüljön, hanem baráti kézfogásokból, jó hangulatból és összetartozásból is.

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés