Kezdőlap
EUR: 353.7300; USD: 313.4200; CHF: 332.7900
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A teljes védelem kiesett a szerdai kupameccs előtt

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__16/i__9756
Rengeteg gonddal küszködik a KTE-Ereco csapata szakmai stábja a szerdai, Magyar Kupa mérkőzés előtt. A kecskemétiek öt védőjüket is nélkülözni kényszerülnek Tiszakanyáron, így kellene kiharcolniuk a legjobb 16 közé kerülést.
A KTE szerda délután 14.30-tól játszik Magyar Kupa mérkőzést a harmadosztályú Tiszakanyár SE otthonában.  A példátlan sérüléshullámról Tomiszlav Szivics vezetőedző tájékoztatta olvasóinkat: - Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, hiszen Gyagya, Balogh, Némedi és Tököli sérülése miatt biztosan nem léphet pályára a kupameccsen. Lambulicsra szintén nem számíthatok, miután tegnap bejelentette, hogy befejezi pályafutását. A mai nap tovább bővült a hiányzók listája, hiszen Mohl Dávid is lebetegedett, így ő sem szerepelhet. Amúgy sem volt túl jó helyzet hátul, de most kifejezetten nagy a gond.
A jobb védő Alempijevics lesz, középen Urbán Pali és Bagi István játszik, míg a bal oldali védő Farkas István lesz. Bízom benne, hogy meg tudják oldani a feladatukat, és ilyen körülmények között is kiharcoljuk a továbbjutást.

A KTE ellenfele az NB3 Tisza csoportjában szerepel, ahol jelenleg a 2. helyen állnak. eddigi 10 mérkőzésükből hetet megnyertek, egy döntetlen és két vereség tartozik még a mérleghez.
www.kecskemetite.hu
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés