Kezdőlap
EUR: 363.8600; USD: 312.5700; CHF: 337.1800
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Csertői helyett Urbányi

| Feltöltve: | Forrás: baon.hu | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__16/i__8017
Új vezetőedzője van a KTE-Ereco labdarúgócsapatának.

Csütörtöktől Csertői Aurél helyett Urbányi István irányítja a csapat szakmai munkáját – írja a kecskemetite.hu. A KTE Labdarúgó Kft. tulajdonosai nem elégedettek azzal az eredménnyel, amit a csapat a tavaszi bajnoki fordulókban elért, ezért kedden a vezetőedzővel közösen értékelték a tapasztalataikat. Ezt követően született meg a döntés, amelynek értelmében a klub és Csertői Aurél vezetőedző közös megegyezéssel felbontotta a szakember szerződését.

A KTE tulajdonosai és a klub vezetői elismerik Csertői Aurél magas szintű edzői kvalitásait, és további pályafutásához sikereket kívánnak. A KTE-Ereco új vezetőedzője Urbányi István, szerződése 2011. június 30-ig szól. Segítője Czéh László, Erdei Sándor és Visinka Ede marad. Urbányi István már csütörtök délután edzést tart a csapatnak. Urbányi István legutóbb a Maldív-szigetek válogatottjának volt a szövetségi kapitánya.

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés