Kezdőlap
EUR: 363.8600; USD: 312.5700; CHF: 337.1800
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Elmarad a pénteki Fradi–KTE összecsapás

| Feltöltve: | Rövid link: http://civilnaplo.hu/s_!news/i__16/i__10103
Az MLSZ versenybizottsága csütörtöki rendkívüli ülésén úgy határozott, hogy elhalasztja a Monicomp Liga 17. fordulóját. Az új játéknap 2011. február 26. Szintén elmaradnak a Magyar Kupa utolsó idei mérkőzései. Studniczky Ferenc, az MLSZ versenybizottság elnöke az ülést követően elmondta: - A bizottság tudomásul vette a tulajdonosi testület tájékoztatását.

E szerint az NB I-es sportszervezetek vezetői játékra alkalmatlannak ítélik a pályák minőségét. Egyeztettem a módosításról az érintett televíziós társaságokkal is, ezek után a bizottság úgy határozott, hogy elhalasztja az NB I 17. fordulóját.

A határozat alapját az MLSZ versenyszabályzatának azon passzusa (28/A) szolgáltatja , amely szerint rendkívüli, indokolt esetben a bizottság későbbi időpontra halaszthatja a bajnokság fordulóját. A február 26-i kezdés azt jelenti, hogy nem változott a Monicomp Liga tavaszi rajtjának korábban kitűzött időpontja.

A Magyar Kupa jövő heti mérkőzéseit szintén tavaszra halasztotta a bizottság, az új játéknap február 16. Ami a Ligakupa idei mérkőzéseit illeti, azokról a bizottság később, a televíziós társaságokkal történő egyeztetést követően határoz.

Korábban írtuk:

Az NBI-es klubtulajdonosok azt javasolják az MLSZ vezetőinek, hogy halasszák el tavaszra a Monicomp Liga 17. fordulóját.

Rózsa Pál, a KTE-Ereco labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa így nyilatkozott a döntés hátteréről: - A tulajdonosi tanács úgy döntött, hogy - bár szerettük volna tartani az eredeti versenykiírást - javasoljuk az MLSZ vezetőinek, hogy a teljes 17. fordulót halassza el a testület. Erre a 13 órakor kezdődő MLSZ bizottsági ülés mondja majd ki a végső szót. A jövő hét szerdára kiírt Honvéd – KTE Ligakupa mérkőzést várhatóan most szombaton játsszuk le Budapesten. A Magyar Kupa visszavágóival kapcsolatban az a döntés született, hogy a hazai csapatok, illetve a játékvezetők döntenek a mérkőzések lebonyolításáról. Mi mindent megteszünk majd, hogy jövő hét szombaton megfelelő körülményeket teremtsünk a KTE-DVSC kupavisszavágó megrendezéséhez.

 

kecskemetite.hu

Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés