Kezdőlap
EUR: 366.4200; USD: 307.1900; CHF: 330.5600
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése
Kezdőlap » Összes videó- és hanganyag listázása
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]
Összesen: 1278 db bejegyzés

Szemészeti vizsgálaton járt a Wojtyla Ház családja

Feltöltés időpontja: |

A kecskeméti Szent László Lions Club tagjaitól kapott a Wojtyla Ház tagjai egy olyan lehetőséget, hogy a MEDIROYAL Egészségügyi Centrumban részt vehessenek egy szemészeti szűrésen. A doktornőnk Dr. Bense Nóra volt, aki sokaknak írt fel új szemüveget, vagy adott tanácsot a szemészeti problémákkal kapcsolatban. Előzőleg a nyugdíjas klub vezetője Farkas Pál összeírta a névsort és tájékoztatta a jelentkezőket, hogy mikor és hova kell menniük. Így könnyen eljutottak a jelentkezők a Fráter György utcai rendelőbe. A club jelenlegi elnöke Király József elmondta, még szeretnének szervezni ilyen akciókat, hogy a legrászorultabbak is szakszerű ellátásban részesülhessenek.

Kinyitott az Élő Betlehem a Romkertben

Feltöltés időpontja: |

Hivatalosan is megnyitotta kapuit szerda délelőtt az Élő Betlehem Kecskemét főterén, a Romkertben. Élő állatok és élő szereplők várják a látogatókat a hét további napjain egész péntek estig. A megnyitó ünnepségen Mák Kornél alpolgármester és Dr. Jeney Gábor plébános atya nyitotta meg. Karácsonyi verseket, dalokat a Ferenczi Ida Óvoda Hosszú utcai óvodásai és a Pálmácska Óvoda apróságai adtak elő. Majd a csoportok körbenézhették a betlehemet az állatokkal együtt, amit alig bírtak kivárni a kicsik. Farkas József a Wojtyla Ház alapító-igazgatója is köszöntötte a jelenlevőket, akiket a műsor végén süteménnyel és szaloncukorral kínáltak az önkéntesek.

Pietro Parolin bíboros a szinódusról, Kínáról és a pápa közelgő útjairól

Feltöltés időpontja: |

Rádiónk munkatársa elsőként arról kérdezte a vatikáni államtitkárt, hogy várható-e a pápa részéről egy szinódus utáni dokumentum kibocsátása. Parolin bíboros utalt rá, hogy a szokásnak megfelelően a szinódusi atyák ez alkalommal is átnyújtották a pápának az összejövetel zárójelentését, amelyet a Szentatya döntésének megfelelően már közzétettek. Idáig még nem volt szó arról, hogy a pápa közzé tesz-e vagy sem egy dokumentumot, amelyben összefoglalja a püspöki összejövetelen felmerült reflexiókat, javaslatokat. Amennyiben erre sor kerül, valószínűleg nem kell sokáig várni, hogy a téma ne veszítsen frissességéből.
button_read_more

Peregrin atya bemutatja a megújult Szentkutat

Feltöltés időpontja: |

A Mátraverebély-Szentkúti Nemzeti Kegyhelyet járhatjuk végig Kálmán Peregrin atya vezetésével, ha meghallgatjuk a vele készült beszélgetést, amely augusztus 14-én hangzott el a Lánchíd Rádióban.

A Jobbik szerint van kiút a szegénységből

Feltöltés időpontja: |

Csirkepaprikás volt az ebéd a Karol Wojtyla Barátság Központban. Az étel ma a Jobbik Magyarországért Mozgalom Kecskeméti Szervezetének jóvoltából kerülhetett a nehéz sorsú emberek asztalára.
button_read_more

Madár járt a Wojtyla-házban

Feltöltés időpontja: |

Szállj el kismadár! – a Republic együttes slágere fogadta a Wojtlya Barátság Központ pódiumának vendégét, Erdei Zsolt egykori ökölvívó világbajnokot. Azért erre a dalra esett a választás, mert a sportoló minden versenyén ez csendült fel a bevonulásakor, még a külföldieknek is tetszett a nóta. Egyébként Madár a zenekar énekesével, a fiatalon elhunyt Cipővel jó viszonyban volt, egyszer még énekeltek is együtt. Ilyen „felvezetés” után nem lehetett megkerülni azt a témát sem, honnan származik Zsolt beceneve. Nyilván nem először mesélte el, hogy egy gyerekkori edzőtáborban fecskék repültek be a szobájába, ő pedig megpróbálta kitessékelni őket, szaladt az edzőjéhez is segítségért. Ettől kezdve a többiek Madarásznak, illetve Madárnak hívták.
button_read_more

Laár András csodás gyógyulása

Feltöltés időpontja: |

Humorista, költő, zeneszerző, színész, dalszövegíró, buddhista pap – egyszóval polihisztor. Laár András sokszínű tevékenysége említésekor nem hagyható ki az sem, hogy a KFT együttes és a L'art pour L'art Társulat alapító tagja, mindkét formációval azóta is fellép és aratja a megérdemelt babérokat. Az előadóművész ellátogatott a Wojtyla Barátság Központba, ahol Borzák Tibor beszélgetett vele. A híres vendégnek pillanatok alatt sikerült jókedvre deríteni hallgatóságot. Természetesen megszólalt Besenyő Pista bácsi hangján és előadott egy slágeregyveleget a KFT sikerszámaiból, melyeket mindenki együtt énekelt vele.
button_read_more

Érseki szentmise Kalocsán

Feltöltés időpontja: |

2015. március 25-én, reggel fél 8 órakor ünnepi érseki szentmise volt Kalocsán, az érseki kastély első emeletén lévő érseki magánkápolnájában. Az érseki kápolna oltárképe - melyet Hans von Aachen készített - az Angyali üdvözlet jelenetét ábrázolja. Búcsúja minden évben Gyümölcsoltó Boldogasszony napján van. Fogadják szeretettel érsek atya gondolatait az ünnepi szentmisén. A hanganyag Rádió Charitas rovatunkban is meghallgatható.

Hitvallás – Beszélgetés dr. Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsekkel a Rádió Charitason

Feltöltés időpontja: |

Dr. Bábel Balázs Kalocsa-kecskeméti érsekkel, metropolitával beszélgetett Farkas P. József és Molnár Zoltán a Gong Rádió Hit és élet című műsorában december 19-én. Az interjú immár a Rádió Charitason is hallható az Alföldi Civil Napló honlapján (jobbra alul).
button_read_more
[Első oldal]Előző[20]« Előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő oldal » Következő[20] [Utolsó oldal]
Összesen: 1278 db bejegyzés
Hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés