Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. november 30. 07:59 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain 1 könnyű sérüléses és 3 anyagi káros baleset történt.

A hétvégén betörtek egy kecskeméti konzervgyár telephelyére, és az ott lévő nyitott raktárból rozsdamentes lemezeket, garatbeömlőket loptak el, összesen 1.500.000,Ft. értékben.  

Tegnap délután, egy kecskeméti áruház parkolójában a nyitott gépjárműből, míg a sértett tiszaalpári nő a csomagtartóba pakolt, ellopták a táskáját a benne lévő személyes irataival és 250.000,-Forinttal.

A hétvégén betörtek egy Kiskőrösön lévő öntödébe, és onnan alumínium tömböket, egy aggregátort, hegesztőtrafót, sarokköszörűt loptak el. Az okozott kár kb.: 450.000.-Ft.

Kiskőrösi kollegáink szabálysértési őrizetve vettek egy 22 éves román férfit, akit egy kiskőrösi áruházban alkalmi lopáson tetten értek, amint egy after shave-t kísérelt meg eltulajdonítani 1.845.-Ft. értékben. Az őrizetbe vétel, a bíróság elé állítás miatt vált szükségessé.  

Eljárás indult 2 afgán állampolgár ellen, akik tegnap tiltott határátlépést követtek el. Elfogásukra lakossági bejelentés alapján, Bácsalmás külterületén, az úgynevezett Sóstói úton került sor. Meghallgatásukat követően kiutasítást előkészítő őrizetbe kerülnek Kiskunhalas Őrzött Szálláson.

Kövessen minket a Facebookon is!