Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. december 7. 07:43 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Tegnap este ellopták a LIN-730-frsz-ú. BMW 730D típusú személygépkocsit. Az autó Kecskeméten, a Batthyány utcán parkolt, innen vitte el a tolvaj. Az okozott kár 17.500.000.-Ft.

A lakatot levágva jutott be a tolvaj tegnap reggelre egy kalocsai kft. telephelyére, majd onnan 250 méter különböző típusú rézkábelt lopott el. A gazdasági társaságnak okozott kár 220.000.-Ft.

Határrendészeti események:

A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei vasárnap hajnalban Kelebiai belterületén igazoltattak egy magyar rendszámú személygépkocsit, melyben három ismeretlen állampolgárságú férfi, egy 28 éves palesztin és egy 22 éves algériai férfi ült. A gépkocsit egy balatonboglári magyar férfi vezette. A külföldiek a magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudták, meghallgatásukkor elmondták, hogy tiltott határátlépést követtek el, az országon való továbbjutásukat pedig a magyar férfi segítette volna. Embercsempészés miatt a balatonboglári férfi ellen büntetőeljárás indult.

A Hercegszántói Határrendészeti Kirendeltség rendőrei Nagybaracska területén igazoltattak és fogtak el két felnőtt korú és egy fiatalkorú koszovói férfit, akik illegálisan, okmányok nélkül léptek országunk területére a zöldhatáron. A két felnőtt férfi idegenrendészeti őrizetbe került.

Kövessen minket a Facebookon is!