Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. december 9. 08:00 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Egy olasz állampolgár kecskeméti lakásába tört be ismeretlen tegnap délelőtt. A Fűzfa utcai lakásból kettő darab laptopot, egy műszőrme bundát, valamint arany ékszereket lopott el a tolvaj. Az okozott kár: 280.000.-Ft.

Kisszálláson a Kápolna út északi oldaláról ismeretlen tettesek elloptak 11 darab geofizikai kábelt a rajta lévő átalakító egységgel együtt. A bűncselekménnyel okozott kár: 2.500.000.-Ft.

Lopás miatt indult eljárás a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki szerdára virradóra az M8-as autópálya 82.500 méterénél található oszlopokon elhelyezett kettő darab napelemet ellopta. A lopással okozott kár 600.000.-Ft.

Halálos közúti baleset történt ma (csütörtök) reggel 05.00 óra körüli időben a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság illetékességi területén. A baleset az 51-es számú főúton Dunaegyháza és Dunavecse között, Dunavecse külterületén történt, ahol az úttestről lehúzódó, parkoló magyar kamionba hátulról egy Seat típusú személygépkocsi belehajtott. Az autó a baleset következtében kigyulladt, a gépkocsit vezető 35 éves dunaegyházi férfi életét vesztette a gépkocsiban. A kamiont vezető férfi nem sérült.

Kövessen minket a Facebookon is!