Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. december 17. 09:51

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból

Képgaléria
Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia vezetője Mons. Menyhárt Sándor ismét megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal. Ünnepi miserend: dec. 24. péntek: éjfélkor, dec. 25. szombat: Karácsony 9.00 és 18.00, dec.26. vasárnap: 9.00 érseki mise: templomunk búcsúja a Püspökkar által meghirdetett Család Év egyházmegyei megnyitása és 18.00 dec. 31. péntek: Év végi hálaadás 18.00

Jan. 1. szombat: 9.00 és 18.00

Ez évi utolsó hajnali mise pénteken lesz.

Hétfőn egésznapos szentségimádás lesz. A hajnali mise után fél órás közös szentségimádást tartunk.

Kedden 18.00-tól közös bibliaolvasás.

Szilveszteri batyus családos bált rendezünk a 18 órakor kezdődő év végi hálaadás után kb. 19.30-tól. Élő zene lesz. Belépéshez szükséges egy tányér sütemény vagy szendvics, egy üveg üdítő és egy olyan tombola tárgy, amelyet te is szívesen megnyernél. Kicsiket és nagyokat (0-99 éves) szeretettel várunk. A tombola plusz bevételét az ifjúsági klub felújítására fordítjuk.

Miseszándékoterre a hétre még el tudunk fogadni.

Az előtérben a Szentcsalád kép alatti persely az ifjúsági klub felújítására szánt adományok céljára szolgál.

Köszönet azoknak, akik már befizették ez évi egyházi hozzájárulásukat. Akik még nem tették meg, kérjük, tegyék meg!

Szívesen állunk rendelkezésére a testvéreknek szentgyónásaik elvégzésére a vasárnapi szentmisék előtt hétköznap a hajnali misék után fél órával vagy egyeztetett időpontban. Így is készüljünk karácsonyra!

Kérem otthon fekvő idős, beteg testvéreinket, jelentsék Sándor atyánál karácsonyi szentáldozáshoz, vasárnap estig.

Ha valaki szeretne nagy fenyőfát felajánlani az előtérbe, kérjük, jelezze Sándor atyának.

Popovics Zsuzsanna újságíró hívja a népi muzsikát kedvelő, szívesen énekelő fiatal lányokat, asszonyokat énekelni a Szent Család Plébániára.
Népdalokat, népi köszöntőket a hagyományos ünnepkörhöz tartozó énekek tanulására, saját örömünkre való éneklésére invitál minden érdeklődőt.
Az előrelátó zenetudósaink és lelkes követőik által felgyűjtött hanganyag szinte kimeríthetetlen. Kár lenne veszendőbe hagyni. Gyertek, tanuljuk együtt újra nagyanyáink elfeledett, ám hihetetlenül értékes és búűző, lelki töltés adó örökségét! Foglalkozások a babaszobában, heti egy, közösen választott időpontban.

Szilveszteri batyus családos bált rendezünk a Szentcsalád Plébánián december 31-én a 18.00 órakor kezdődő év végi hálaadás után kb. 19.30-tól. Élő zene lesz. Belépéshez szükséges egy tányér sütemény vagy szendvics, egy üveg üdítő és egy olyan tombola tárgy, amelyet te is szívesen megnyernél. Kicsiket és nagyokat (0-99 éves) szeretettel várunk. A tombola plusz bevételét az ifjúsági klub felújítására fordítjuk.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház