Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2010. december 23. 08:08 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain 2 halálos, 1 könnyű sérüléses, valamint 5 anyagi káros baleset történt. Az elmúlt 24 órában ittas járművezetés miatt 2 vezetői engedély került bevonásra.

2010. 12. 22-én 09.38 órakor Kiskunhalas külterületén (helyiségjelzőtől kb. 500 méterre), egy szám nélküli szilárd burkolatú úton egy 58 éves, olasz állampolgár az általa vezetett Fiat Punto típusú személygépkocsival közlekedett Kiskunhalas felől, az 5402-es út irányába. Az AS-423 számú vasúti átjáróhoz érve, a fénysorompó tilos jelzése ellenére ráhajtott a sínekre, ahol összeütközött a Kiskunhalas felől Kiskunmajsa irányába közlekedő kecskeméti mozdonyvezető által vezetett motorvonattal. A baleset következtében az olasz férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott.  A baleset során más nem sérült, a vonatközlekedés 11.40 órakor helyreállt.

Tegnap délután befeszítették az ajtaját egy kecskeméti lakóháznak, és onnan arany ékszereket és műszaki cikkeket, illetve 6.000,-Ft. készpénzt loptak el. Az okozott kárt kb. 750.000,-Ft., a rongálási kár kb. 20.000,-Ft.    

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 33 éves kiskőrösi férfit, aki ellen a Szekszárdi Városi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.  

Eljárás indult 1 török nemzetiségű tiltott határátlépést elkövető személlyel szemben. Meghallgatását követően idegenrendészeti őrizetbe vételre került Kiskunhalas Őrzött Szálláson.

Kövessen minket a Facebookon is!