Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2011. január 4. 07:57 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain hétfőn 2 anyagi káros baleset történt. Kecskeméti Közterület Felügyelet vezetője tett bejelentést ismeretlen tettes ellen, aki lefeszítette a lakatot felügyelet raktárának ajtajáról és onnan 9 db kerékpárt lopott el kb. 350.000,-Ft. értékben.

Január 01. és 03. közötti időben egy Kiskunhalason épülő nyitott házból 1 db lapvibrátort lopott el valaki, 360.000,-Ft. értékben.

Szilveszter napján, délután egy Baján parkoló Renault típusú személygépkocsiból elloptak egy kézitáskát, a benne lévő pénztárcával valamint 1 db mobiltelefonnal. A bűncselekménnyel okozott kár: 68.000.-Ft. A bevezetett intézkedések eredményeképp előállításra, majd gyanúsítottként kihallgatásra került egy 33 éves bajai férfi. Tekintettel a gyanúsított többszörösen büntetett előéletére, továbbá arra, hogy 2010. évben a rendőrség 6 különböző büntetőeljárásban hallgatta ki gyanúsítottként, így megalapozottan feltehető, hogy a szabad lábon hagyása esetén újabb bűncselekményt követne el, ezért őrizetbe vételére került sor.

Bácsbokod Határrendészeti Kirendeltség járőrei tegnap reggel lakossági bejelentés alapján Bácsbokod belterületén, a vasútállomás várótermében igazoltatták 4 szomáliai állampolgárt. Egy fő rendelkezett személyi igazolvánnyal, a többieknél személyazonosításra alkalmas okmány nem volt. Tiltott határátlépést követtek el. 1 személy kiutasítást előkészítő, a másik 3 társa idegenrendészeti őrizetbe került a Kiskunhalasi Őrzött Szálláson.

Őrizetbe vettek határrendész kollegáink tegnap egy szerb állampolgárságú férfit, aki belépésre jelentkezett a határátkelőhelyen. Vele szemben az ORFK NEBEK INTERPOL Iroda elfogatóparancsot bocsátott ki.

Kövessen minket a Facebookon is!