Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2011. január 12. 07:54 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Egy kecskeméti baromfi telephelyre tört be ismeretlen tegnap. A tolvaj az itt található iroda épületből műszaki berendezéseket lopott el, közel 500.000.-Ft értékben.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság keresi azt a tettest, aki hétfőről keddre virradóra Soltvadkert külterületéről kilenc oszlopköz hosszúságú légkábelt lopott el. Az okozott kár 400.000.-Ft.

- Hétfőn este tíz óra körül lakossági bejelentés érkezett a tiszaalpári körzeti megbízotthoz. A bejelentő elmondta, hogy Tiszaalpáron a Szabadság utcában hangoskodik valaki - tudtuk meg Kovács Gizella századostól, a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság sajtószóvivőjétől

A körzeti megbízott a helyszínre ment egy polgárőrrel közösen. Az utcán több helyi lakos volt, akik zseblámpával világítottak be az egyik ház udvarába, mert láttak valakit az udvaron mozogni.

- Többszöri felszólításnak eleget téve az udvarról kijött a sötétben álló férfi, akiről megállapítást nyert, hogy N. Zs. 32 éves, tiszaalpári lakos. N. Zs. ruházatának átvizsgálásakor a rajta lévő kabát zsebéből előkerült egy barna színű tárca, benne 527 ezer forinttal. N. Zs. nem tudott életszerű választ adni arra, hogy honnan van nála ennyi pénz, azt felelte, hogy "megdolgozott érte" - mondta a sajtószóvivő.

A tolvajt őrizetbe vette a rendőrség. Megalapozottan gyanúsítják azzal, hogy január 9-án, vasárnap este délelőtt a szúnyoghálót kivágva betört egy tiszaalpári házba és onnan elemelt 600 ezer forint készpénzt, 100 ezer forint értékben arany ékszereket és az egyik sértett személyi igazolványát, irattárcáját. A rendőrség szerint férfi több, hasonló vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítható.

Kövessen minket a Facebookon is!