Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2011. január 13. 07:57 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Keddről szerdára virradóra ismeretlen tettes Kecskeméten, egy Szabó Kálmán utcában parkoló Citroen személygépkocsi hátsó ablakát betörve lopott el az autóból több bőrkabátot, valamint munkásruhákat. Az okozott kár 400.000.-Ft.

Nyomozás indult az ellen a tettes ellen, aki kedd hajnalban Érsekhalmán az Akác utcában, eddig tisztázatlan körülmények között megsebesített egy vadászvizsgával rendelkező, magyar vizsla kutyát. Az állat a sérülések miatt röviddel ezután elpusztult. A kutya pénzbeli értéke 250.000.-Ft.

Múlt év december 21-én, Hajós-pincefalu végén 27 oszlopról, összesen 1400 méter légkábelt lopott el a tolvaj. A Kalocsai Rendőrkapitányság indított eljárást lopás bűntett gyanúja miatt. A sértett szolgáltatónak okozott kár 488.000.-Ft.

Határrendészeti események:

A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei a telepített hőkamera segítségével észleltek és fogtak el négy felnőtt, három fiatalkorú és kettő gyerekkorú afgán állampolgárt, akik, akik okmányok nélkül, a zöldhatáron át, illegálisan akartak országunk területére lépni. A két hároméves gyerek ifjúságvédelmi otthonba, a többiek a Kiskunhalasi őrzött szálláson kerültek elhelyezésre.

Kövessen minket a Facebookon is!