Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2011. január 25. 07:55 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Hétfőn hajnalban, az 5301-es számú úton, Ágasegyháza és Kecskemét között egy 45 éves izsáki nő közlekedett személygépkocsijával Ágasegyháza irányából, amikor haladása során egy jobbra ívelő kanyarban megcsúszott és a menetirány szerinti bal oldali vízzel teli árokba borult. A baleset következtében a gépkocsiban egyedül utazó és azt vezető nő a helyszínen elhunyt, a kiérkező mentősök az életét már nem tudták megmenteni.

Nyomozás indult az ellen az ismeretlen tettes ellen, aki hétfőre virradóra Kecskeméten egy Izsáki úti raktárhelyiségbe a lakatot levágva tört be, majd onnan kerékpárt, valamint egy bozótvágót lopott el. A tolvaj által okozott lopási kár 210.000.-Ft.

Baja külterületén lévő, bekerítetlen lőtérről, egy őrizetlenül hagyott korongdobót lopott el ismeretlen még szombatra virradóra. Az elvitt eszköz értéke 300.000.-Ft.

Lopás bűntett miatt indult eljárás a Baja Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki a hétvégén egy vaskúti házba tört be, majd onnan készpénzt – euro-t és dollárt – lopott el, összesen 1.785.000.-Ft értékben.

Ismeretlen tettes az elmúlt napokban Kiskunhalas és Imrehegy közötti területen elhelyezett szeizmikus mérőműszerek áramellátását biztosító akkumulátort lopta el, melynek értéke 885.000.-Ft.

Közel 600 méter hosszúságú légkábelt vágott le és lopott el a tettes Kiskunmajsa és Kígyóspuszta közötti részen. A szolgáltatónak okozott kár közel 400.000.-Ft.

Kövessen minket a Facebookon is!