Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2011. január 28. 09:47

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból

Képgaléria
Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia vezetője Mons. Menyhárt Sándor ismét megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal. A hét ünnepei, szentjei: hétfő: Bosco Szent János áldozópap szerda: Urunk Bemutatásának ünnepe (Gyertyaszentelő Boldogasszony) csütörtök: Szent Balázs püspök és vértanú szombat: Szent Ágota szűz, vértanú Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja vagy születésnapja. A jó Isten áldása legyen életükön!

Hétfőn este 7 órakor egyházközségi képviselőtestületi gyűlés lesz.

SzerdánGyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén csak este 6 órakor lesz szentmise gyertyaszenteléssel és körmenettel. Közösen végezzük görög katolikus testvéreinkkel. Kérem, hozzunk magunkkal gyertyát. Ez a nap könyörgő nap szerzetesi hivatásokért is. Imádkozzunk értük!

Csütörtökön és a jövő vasárnap minden szentmise után balázsáldásban részesítjük azt, aki kéri. Ez a nap egyúttal az Érsek úr névnapja is, imádkozzunk érte!

Nyílt napok az érdeklődő szülők számára a Szent Imre Óvodában február 9-én, szerdán a Szent Imre utca 9-ben, február 10-én, csütörtökön a Teleki László u. 1. szám alatt. Részletek a hirdetőtáblán.

Kérjük azokat, akik személyi jövedelemadó bevallására kötelezettek, szíveskedjenek első 1%-os adójuk felöl a Katolikus Egyház javára rendelkezni, második 1%-os adójuk felől pedig valamelyik katolikus alapítvány javára.

Miseszándékoterre az évre el tudunk fogadni.

Az előtérben a Szentcsalád kép alatti persely az ifjúsági klub felújítására szánt adományok céljára szolgál.

Az előtérben megtekinthető a kápolnánk liturgikus továbbépítésének a terve: Balanyi Károly és Szabó Pál alkotásai.Véleményt lehet nyilvánítani szóban és írásban is.

A Főplébánia, a KÉSZ Farsangi báltrendez 2011. február 26-án (szombaton)  19 órai kezdettel a Három Gúnár Rendezvényházban. Jegyek vásárolhatók Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti csoportjánál ill. Piarista Iskola portáján.

Március 05-én, szombaton batyus családos farsangi bált rendezünk 18 órai kezdettel. Belépő egy tányér sütemény vagy szendvics, egy üveg üdítő és egy olyan tombola tárgy, amelyet te is szívesen megnyernél. Kicsiket és nagyokat szeretettel várunk. Jelmezverseny gyermek, felnőtt és családos kategóriákban lesz.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház