Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2011. január 31. 08:08 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Az elmúlt 24 órában megyénk közútjain baleset nem történt. 3 ittas vezetővel szemben volt rendőri intézkedés vezetői engedély elvételével.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el rongálás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy tiszakécskei nő feljelentése alapján ismeretlen tettes ellen, aki vasárnap 01:22 órakor Tiszakécskén egy lakóházhoz tartozó garázsból az ott álló Daewoo típusú gépkocsit részben kitolta majd a kocsi hátsó ülésén talált újságokat meggyújtotta. A gépkocsi és a fából készült garázs is kiégett.  A bűncselekménnyel okozott kár: 1.530.000,- Ft.

Vasárnap reggelre betörtek egy Kecskemét, Szolnoki hegyben lévő tanyába, ahonnan számítógépet, pálinkát és húsárút vitt el a tolvaj kb. 1.130.000,-Ft. értékben.

Tegnap délután betörtek egy kecskeméti lakásba, ahonnan radiátorokat és bútorokat loptak el. Az okozott kár: kb. 300.000,- Ft.

Tiltott határsértést követett el a hétvégén 3 tunéziai és 4 afgán állampolgár. Meghallgatásukat követően mindannyian a BKMRFK Kiskunhalasi Őrzött Szálláson, kiutasítást előkészítő, illetve idegenrendészeti őrizet keretében kerültek elhelyezésre.

Kövessen minket a Facebookon is!