Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2011. február 1. 07:51 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain hétfőn 1 anyagi káros baleset történt. 1 ittas vezetővel szemben volt rendőri intézkedés vezetői engedély elvételével.

Kiskunfélegyházi kollegáink keresik azokat a trükkös tolvajokat, akik tegnap éjjel egy bolgár állampolgár gépjárműjéből, az M5 Autópálya bal pályatest 121.500 km szelvényénél lévő pihenőhelyen, a megtévesztésével ellopták az abban lévő kézitáskáját, melyben személyes iratai, 3 db. mobiltelefonja és készpénze volt. Az okozott kár: 323.500,- Ft.

Kiskunhalas Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el közokirat hamisítás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy 56 éves kisszállási férfi feljelentése alapján ismeretlen tettes ellen, aki a Kisszállás, külterületen lévő 0,7336 hektár nagyságú szántó területét - a tulajdonlap alapján - 2010. július 23. napján tudta és beleegyezése nélkül eladta egy kisszállási nőnek. A földterület értéke 700.000,- Ft.

Január 27. és 31. közötti időben a  Szalkszentmárton, Homokpuszta tanyában elhelyezett méhkaptárak méhkereteit megrongálta valaki, és emiatt hét méhcsalád elpusztult. Az okozott kár: 300.000,- Ft.

Őrizetbe vettek kollegáink egy 25 éves román állampolgárt, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy tegnap délelőtt a Kecskemét, Klébersberg K. utcában a rendőrjárőr igazoltatását megelőzően kb. 10 perccel, egy nyitott személygépkocsiból 2.000,- Ft. készpénzt, 1 db autó illatosítót, valamint 1 db csavarhúzót lopott el, 3.300,- Ft értékben.

Őrizetbe került egy 20 éves lajosmizsei férfi, aki ellen a Kecskeméti Rendőrkapitányság Lajosmizse Rendőrőrse, valamint egy 22 éves jakabszállási férfi, aki ellen a Bács-Kiskun Megyei Bíróság BV. Csoportja elfogató parancsot bocsátott ki.

Kiskunfélegyházi kollegáink vették őrizetbe azt az 55 éves pálmonostori férfit, aki egy Ford Fiesta típusú személygépkocsival közlekedett annak ellenére, hogy őt a kiskunfélegyházi Városi Bíróság a járművezetéstől eltiltotta.

Kövessen minket a Facebookon is!