Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2011. február 3. 07:50 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain szerdán 1 könnyű sérüléses és 4 anyagi káros baleset történt. Ittas járművezetés miatt 2 vezetői engedély került bevonásra.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy 51 éves kecskeméti férfi feljelentése alapján 52 éves férfi testvére ellen, aki kedden éjjel megjelent a lakásánál, és pénzt követelt tőle. Miután nem adott neki pénzt többször megrúgta, majd szekrényeit átkutatva, abból 21.000,-Ft. készpénzt vitt el.  

Ma éjfél után, egy Kecskeméten lévő patika ajtajáról valaki lefűrészelte a zsanért, és onnan 2 db. széfet lopott el, mely kb. 950.000,-Ft. készpénzt tartalmazott.  

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy 56 éves vaskúti férfi feljelentése alapján ismeretlen tettesek ellen (4 fő), akik 2010 decemberében megjelentek a lakásánál és közölték vele, hogy tudomásuk van arról, hogy egy férfi tartozik neki 1.838.040 Forinttal (1.400.000+kamat). Felajánlották, hogy 30%-ért a pénzt visszaszerezik, melyet ő el is fogadott. Ezt követően az ismeretleneknek több alkalommal, összesen 555.000 Forintot adott át. A pénzét azonban a mai napig nem kapta meg, és az ismeretlen elkövetőkről sem tud semmit.  

Őrizetbe vettek kollegáink két 18 éves sükösdi férfit, mivel a Kecskeméti Városi Bíróság tárgyalási őrizetüket rendelte el.  

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság korábban elrendelt nyomozás kapcsán, csalás bűntett elkövetése miatt őrizetbe vett egy 44 éves zsanai férfit.

Kövessen minket a Facebookon is!