Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2011. február 6. 08:43

Húsz éves a Kunbaracsi Polgárőr Egyesület

Képgaléria
Húsz éves a Kunbaracsi Polgárőr Egyesület
Rangos ünnepség volt szombaton a Felső-Kiskunság takaros településén Kunbaracson. A községben és a környéken is jól ismert, megbecsült civil szervezetet a Kunbaracsi Polgárőr Egyesületet köszöntötte a falu vezetése , melyre meghívták a Bács-Kiskun Megyei Főkapitányság, a polgárőr vezetés képviselőit. De jelen volt többek között Balogh József országgyűlési képviselő és a Porta egyesület delegációja is.

Toth Ferenc polgármester köszöntötte a vendégeket és emlékezett az ünnepelt közösség sikeres akcióira. Kiemelte , hogy a település lakói mindig számíthat az önkéntesek szolgálatára. Ezt követően Szabó István az egyesület alapítója, elnöke idézte föl az egyesületi napló legfontosabb bejegyzéseit, sikeres akciókat, elfogásaikat, értékmentéseiket.

Köszönetet mondott a fáradhatatlanúl szolgáló társainak – köztük a jelen levő öt alapító tagnak – akik nélkül ez a sikeres, országos elismerést is kiváltó teljesítmény nem lett volna megvalósítható. A rendezvény végén a meghívott vendégek - közöttük vezető rendőrök , mozgalmi elöljárók és az országgyűlési képviselő – mondtak laudációt. Az ünnep zárásaként Szabó István átvehette az országos polgárőr vezetés legrangosabb kitüntetését, az Arany Keresztet.

Kövessen minket a Facebookon is!