Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2011. február 14. 08:35 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain vasárnap 2 könnyű sérülésesés 1 anyagi káros baleset történt. 5 ittas vezetővel szemben volt rendőri intézkedés vezetői engedély elvételével.

Bács-Kiskun MRFK Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el életveszélyt okozó súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt egy jánoshalmi férfi ellen, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szombaton este megjelent a válófélben lévő felesége Jánoshalmán lévő házánál, ahol szóváltásba keveredett felesége jelenlegi élettársával, és saját fiával. Ennek során egy késsel, több alkalommal felsőtestén megszúrta a férfit, aki ennek következtében súlyos életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Bócsán egy Kft. telephelyéről szombat délután és vasárnap délelőtt közötti időben valaki leszerelt és elvitt kb. 40 méter lemezekből épített kerítést. Egyes helyeken a lemezek rögzítésére szolgáló zártszelvényt kifeszítették a betonból. A lopási kár kb.: 500.000,- Ft. 

Vasárnap hajnalra egy kiskunfélegyházi lakás ablakáról a szúnyoghálót leszakították, majd az ablakot betörve a lakásból 1 db led televíziót, Playstationt, X-boxot, Panasonic kamerát, fényképezőgépet, valamint a garázsból egy szerszámkészletet loptak el. Az okozott kár összesen: 452.000,- Ft.

Eljárás indult 1 kínai és 1 szerb állampolgárral szemben, akik szombaton tiltott határátlépést követtek el. A kínai férfi a Kiskunhalas Őrzött Szállásra került, a szerb nő kiléptetésre került Szerbia területére.

Kövessen minket a Facebookon is!