Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2011. február 17. 09:25 | Szerző/forrás: www.kecskemetse.hu

Magyar Kupa: Jó kezdés után, gyenge befejezés

Magyar Kupa: Jó kezdés után, gyenge befejezés
Orsulic sérülése miatt a foghíjasan ugyan, de elszántan lépett pályára szerda este a T.O.M.Controll-Kecskeméti KSE a Magyar Kupa negyeddöntő párharcának első meccsén. A horvát légiós helyén a legutóbbi Kaposvár elleni meccs egyik legjobbja Cseh György kezdett.A meccset aztán jó ütemben, remek lendülettel kezdte a Kecskemét. Cseh és Siriscevic húzó emberei voltak az együttesnek. Az első tíz percet sikerült is megnyernie a hazai gárdának.

A folytatásban is remekeltek az Ivkovics-legények. Siriscevic a második tíz perc közepéig nem tudott hármast hibázni. Az etap másik felében már kevés kosár esett, a félidőben pedig kilenc ponttal vezetettek Wittmannék.

A harmadik negyedben aztán megtört valami. Sokszor úgy tűnt, mintha a hazaiak három emberrel kevesebben lettek volna. Aztán egy technikai Ivkovicsnak és a Szolnok még inkább el tudott húzni. Az utolsó tíz percben még egy kicsi különbség faragásra telt a KSE-nek, de fordítani nem tudott az eredményen.

Folytatás jövő héten, kedden 19 órakor Szolnokon.

Sztojan Ivkovics, a Kecskemét edzője: Hatalmas csata volt, megtettünk minden tőlünk telhetőt. A harmadik negyedben fel kellett ráznom a fiúkat. Sikerült.

Pór Péter, a Szolnok edzője: Manyika néni ezt a győzelmet neked ajánljuk. Az első két negyedben szörnyen játszottunk, a harmadik negyedben feljavult a védelmünk és nem engedtünk a Kecskemétnek könnyű kosarakat dobni.

T.O.M.Controll – Kecskeméti KSE – Szolnoki Olaj KK 67-72 (22-20, 19-12, 13-27, 13-13)

Magyar Kupa
Messzi István sportcsarnok, 1200 néző 
V.: Földházi T. Györffy P. A. Hegedûs T. (Benczur)

KSE: WITTMANN 19/3, LAGRANGE 9/3, Cseh 4/3, Dénes 5/3, Bencze 8 Cs.: SIRISCEVIC 15/15, Lakatos 2, Csorvási 5, Szabó T. -.

Szolnok: TROTTER 20/9, Horváth Á. 13/3, Budimir 1, CLARK 9/3, BÁDER 13 Cs.: Fodor M. 12/3, Tepák 2, Vesztergom -, Grebenár 2.

Kövessen minket a Facebookon is!