Július 25. csütörtök, Jakab, Kristóf
Hírek, események 2011. február 18. 08:05 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában 2 könnyű és 3 anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

Szerdán délután fedezték fel, hogy az elmúlt három hétben ismeretlen tettes a Fajsz külterületén felállított Bauer önjáró öntözőrendszert megrongálta, illetve 25 méter vezérlő rézkábelt ellopott. Az okozott kár 264.500 Forint, a rongálással 516.000 Forint.

Csütörtök hajnalban Kiskunhalason egy Zrt. hátsó rakodóhelyén a lezárt állapotban parkoló tehergépkocsiból 220.000 Forint készpénzt loptak el. A rongálással okozott kár 100.000 Forint.

Betörtek tegnap este egy dunavecsei lakóházba és onnan különféle használati tárgyakat loptak el 400.000 Forint értékben. A rongálással 80.000 Forint anyagi kár keletkezett.  

Kecskeméti kollegáink tegnap őrizetbe vettek egy 26 éves kecskeméti férfit, aki az 5-ös számú főúton közlekedett az általa vezetett Audi A6 típusú személygépkocsival, annak ellenére, hogy őt a Nagykátai Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta.

Tegnap őrizetbe került egy 55 éves tiszakécskei férfi, aki szeszes italtól befolyásolt állapotban közlekedett február 9.-én az általa vezetett Suzuki típusú személygépkocsival. Tiszakécske lakott területén a gépkocsijával az úttest mellett található vízelvezető árokba csúszott. A vele szemben történő intézkedés során az eljáró rendőrök alkoholszagot éreztek, azonban az alkoholtesztert ittassága miatt megfújni nem tudta, ezért vele kétszeri vérvételről intézkedtek. A férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal, hogy február 12-én éjjel ittas állapotban közlekedett Tiszakécske külterületén a 4601-es számú úton az általa vezetett személygépkocsival, amikor haladása során az úttest mellett lévő vízelvezető árokba hajtott, valamint csütörtökön ugyancsak szeszes italtól befolyásolt állapotban közlekedett a Tiszakécske, Damjanich János utcában, amikor vele szemben rendőri intézkedésre került sor.

Eljárás indult 1 szerb, és 5 fő pakisztáni állampolgárokkal szemben tiltott határátlépés miatt. 

Kövessen minket a Facebookon is!