Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. február 25. 11:24

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia vezetője Mons. Menyhárt Sándor ismét megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal. A hét ünnepei, szentjei: péntek: Szent Kázmér király, Boldog Meszlényi Zoltán püspök és vértanú Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja vagy születésnapja. A jó Isten áldása legyen életükön! MA országos gyűjtés van a katolikus iskolák javára.

Szerdán este 6 órátólközbenjáró imaszolgálatot tartanak a kecskeméti karizmatikus közösségek nálunk. Részletek a hirdetőtáblán.

Szerdán este 7 órától képviselőtestületi gyűlés lesz a Tanácsteremben.

Pénteken 9-től ismét baba-mama csoportot tart a La Leche Liga a babaszobában!

Szombaton batyus családos farsangi bált rendezünk 18 órai kezdettel. Belépő egy tányér sütemény vagy szendvics, egy üveg üdítő és egy olyan tombola tárgy, amelyet te is szívesen megnyernél. Kicsiket és nagyokat szeretettel várunk. Jelmezverseny gyermek, felnőtt és családos kategóriákban lesz.

Keresztelésmárcius 20-án, vasárnap a 9 órás szentmisében lesz. Felkészítő: márc. 01., 07., és 16-án 18 órától a Plébánián. Jelentkezni a hívek irodájában kell. Imádkozzunk értük!

A Magyar Fotográfiai Múzeum vándorkiállítása, amely a magyar fotótörténet legfontosabb állomásait a második világháborútól, napjainkig mutatja be megtekinthető márc. 16-ig hétfőtől péntekig 9-16 óráig

Köszönetazoknak, akik tegnap segítettek a hitoktatók továbbképzésén.

Szentlélek szeminárium indul márciustól a Főplébánián. Részletek a hirdetőtáblán.

Kérjük azokat, akik személyi jövedelemadó bevallására kötelezettek, szíveskedjenek első 1%-os adójuk felöl a Katolikus Egyház javára rendelkezni, második 1%-os adójuk felől pedig valamelyik katolikus alapítvány javára.

Miseszándékoterre az évre el tudunk fogadni.

Az előtérben a Szentcsalád kép alatti persely az ifjúsági klub felújítására szánt adományok céljára szolgál.

Aki szeretné a kápolna keresztútjának a létrejöttét anyagilag segíteni, a hívek irodájában stációjegyet vásárolhat. Köszönet minden adományért.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat  Kecskeméti Csoportja ebben az évben március 14-én, hétfőn 19 órai kezdettel 19. alkalommal rendezi meg hagyományos jótékonysági koncertjét a Kecskeméti Katona József Színházban. Ez alkalommal  „Szabadság, Szerelem”c. operagála műsor kerül bemutatásra. A darabban neves budapesti és határon túlról érkező művészek vállaltak fellépést a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar és a Nemesszeghy Márta Vegyeskar, Kodály Iskola Vegyeskara és Arcus Énekeggyüttes.

A Szentcsalád Plébánia Nagytermében 2011. március 05-én, szombaton batyus családos farsangi bálra hívunk minden kicsit és nagyot (0-99 éves), 18 órai kezdettel.

Belépés: egy tányér süteménnyel vagy szendviccsel, egy üveg üdítővel és egy olyan tombola tárggyal, amit te is szívesen megnyernél.

Jelmezverseny is lesz, gyermek, felnőtt és családos kategóriában. Gyere és mulass velünk!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház