Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. március 10. 16:34

Ahol az alkunak is helye van

Ahol az alkunak is helye van
Úgynevezett alku-napot rendezett februárban a Chikken-Food Kft. kecskeméti, Petőfi Sándor utcai üzlete, ami annyira jól sikerült, hogy március 23-án (nyitástól-zárásig) megismétlik - tudtuk meg a családi vállalkozás alapítójától Erzsi mamától. - Hasonlóan működik a bolti kereskedelem a piacihoz. Nem mondják senkinek sem, hogy kérem ez nem zsibvásár, itt nem lehet olcsóbbra alkudni a kinézett áru árát. Mi több, kifejezetten biztatjuk a vevőket, legyenek bátrak, megéri, megtaláljuk közösen a jó alku lehetőségét. Ráadásul meglepetéssel is szolgálunk: igen finom, pasztőrözött kecsketejet és sajtot kínál a betérőknek Héjjasné Györgyi kecskeméti kistermelő – sorolja a csalogató ötleteiket a bolthálózat háziasszonya.

 

 Erzsi mama tapasztalataira építve, egy évtizede működik a baromfi feldolgozó cég, a kecskeméti Chicken-Food Kft. Az édesanya, Héjjas Jánosné három fiával – Jánossal, Tiboralr és Zsolttal – közösen működteti a vállalkozást. Mégpedig sikerrel, hiszen az országban azon kevés baromfifeldolgozók közé tartoznak, akik a legkedvezőbb áron tudják értékesíteni a szárnyasokat. Mint azt mottójukban is megfogalmazták: „Baromfira jó áron!”

A szigorú előírásoknak megfelelő saját telephelyükön, a főként megyebeli állattenyésztőktől felvásárolt baromfikat dolgoznak fel, melyeket immár három kecskeméti üzletükben is értékesítenek.

Naponta kétszer szállítanak a pultokra, így garantált a frissesség, sőt rugalmasságuknak köszönhetően, egyedi kéréseket is szívesen teljesítenek.

– Számunkra nincs lehetetlen. Ha valaki reggel két gyöngytyúkot kér, akkor azt délután már felpucoltan, akár feldarabolva is átveheti az üzletben – vallja Erzsi mama, aki maga is aktívan részt vesz a munkában.

Termékeik között mindenféle baromfi megtalálható: csirke, tyúk, gyöngytyúk, kacsa, liba, pulyka – melyek kérhetők egészben, felezve, darabolva, kis vagy nagy mennyiségben. Igény esetén vákuumcsomagolást is vállalnak, és a termékek rendelhetők csomagolt fagyasztott áruként is. Vásároljon náluk bizalommal! Megéri!

 

Chicken Food Kft.

www.chickenfood.hu

Kecskemét,

Ballószög 387

Tel.: 76/701-371,

30/239-2409

Kövessen minket a Facebookon is!