Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. március 11. 14:44

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, dr. Jeney Gábor atya elküldte a most következő vasárnap fölolvasandó hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl. Nagyböjt péntekjein 17 órakor keresztutat végzünk; ezeken a napokon kötelező hústilalom van, mely nem helyettesíthető imádsággal és jócselekedettel. A böjti fegyelem szabályai a betegekre nem vonatkoznak.

Minden hónap első és harmadik csütörtökén 10 órai kezdettel közös rózsafűzér imádkozás lesz a hunyadivárosi Közösségi Házban. Részletek a plakátokon.

A várossal együtt kívánjuk felújíttatni a színház előtt álló  Szentháromság szobrot, melyet közadakozásból tervezünk megvalósítani. Szeretettel várjuk az adományokat erre a nemes célra a Plébánia irodájában vagy a sekrestyében.

A Madridi Ifjúsági Világtalálkozó aug. 15-től 23-ig lesz, melyre a kecskeméti fiatalok külön  buszt indítanak. A találkozó költsége 100 ezer forint. Várjuk a jelentkezéseket a Plébánia irodájában.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Csoportja március 14-én, hétfőn 19 órai kezdettel jótékonysági koncertet rendez Szabadság, szerelem címmel a Színházban. Részletek a plakátokon.

A Mária Társulat ebben az évben is tervezi a havi egynapos zarándokutakat. Az első út március 17-én 8 órakor indul Kecelre és Kiskőrösre a volt Domus-parkolóból.

Jövő vasárnap gyűjtés lesz az egyházmegyei építési alap javára.

A Család Évéhez és Szent József ünnepéhez kapcsolódóan március 20-án, vasárnap a fél 11-es szentmisén lesz az édesapák megáldása templomunkban.

A KÉSZ Kecskeméti Csoportja szervezésében Dr. Jakkel Anna tart előadást március 23-án 18 órai kezdettel a Közösségi Házban. Részletek a plakátokon.

Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén, március 25-én a 18 órai szentmisén lelki örökbefogadás lesz templomunkban. Részletek a plakátokon.

A Katolikus Tábori Püspökség római zarándokutat szervez. Részletek a plakátokon.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház