Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. március 18. 09:13

A ZTE-t fogadja a válogatottakkal felálló KTE

A ZTE-t fogadja a válogatottakkal felálló KTE
Az NB1 20. fordulójában a KTE-Ereco ma 17 órakor a Zalaegerszeget fogadja a Széktói Stadionban. Mind két csapat nagy önbizalommal vág neki a bajnokinak, hiszen továbbjutottak a hétközi magyar kupában. A zalai csapat a dobogóért küzd, míg a hazai lila-fehér gárda a felsőházba szeretne felzárkózni. A meccs érdekesége, hogy kecskeméti csapat három válogatott támadóval rohamoz majd. A magyar Tököli Attila, a kongói Francis Litsingi és a közép-afrikai Kethevoama Foxi is behívót kapott hazája nemzeti tizenegyébe.

Tomiszlav Szivics (KTE): – A Szolnok elleni vereség egy nagyon nagy kudarc volt. Néha azonban van ilyen, a futballban olykor akkor kapod a legnagyobb pofont, amikor arra legkevésbé számítasz. A ZTE ellen nem lehet, hanem muszáj győzni. Udvariasság nélkül mondom, hogy egy kiváló ellenfél vár ránk. A futballban nincs véletlen, így az sem véletlen, hogy a ZTE a bajnokságban az élmezőnyben van, de még a Magyar Kupában és a Ligakupában is érdekelt – mondta az nb1.hu-nak.

Csank János (ZTE): – Eddig sem ment rosszul a szekér, de volt egy pápai kátyú, ami egy kicsit kibillentett minket. Ha Kecskeméten is győzünk, akkor kétségkívül azt lehet mondani, hogy beindultunk. Remélem, hogy sikeresen túljutunk ezen a mérkőzésen, mert a KTE kikapott Szolnokon, így vélhetően nagyon “harapósan” vág majd neki ennek a találkozónak. Ellenfelünk sok jó támadó játékossal rendelkezik. Az lesz a feladatunk, hogy őket kivonjuk a játékból.

Kövessen minket a Facebookon is!