Kecskeméten mulattak a borászok
A háromféle menü az ínyenceknek feladta a leckét, már amennyiben egyáltalán nem volt könnyű a pazar lakomák közül a választás:
A menü: Ratatuille-val töltött feketekagyló capri-s lazacszeletekkel, Hálós bélszín Colbert módra kéksajttal töltött burgonya hajóval, Somlói galuska kétféle csokival és dió fagylalttal
B menü: Friss salátára tálalt ínyencségek (gemenci vadpástétom, parajos malactekercs, zöldséges pulyka galantin, póréhagymamártással töltött kosárkával), Borjúszűzérmék roston sütve, camamberttel és libamájjal terhelve, francia rakott burgonyával és zöldborsópürével, valamint Mascarpone krémgolyók, vörösborban marinált gyümölcsökkel
C menü: Padlizsánsaláta édes – mini paradicsommal, ropogós paprikával, fokhagymás tökmagolajjal, Parmezánnal sült vegetáriánus „steak”, grillezett béby zöldségekkel, Somlói galuska kétféle csokival és dió fagylalttal.
A műsorban fellépett a Kodály Iskola énekkara, volt táncbemutató az 1930-1945-ös évek kedvelt tánczenéire, majd dr. Kerényi János országgyűlési képviselő nyitotta meg a hajnalig tartó mulattságot.
NNM