ÍME A MESTEREK NÉVSORA!!! GASZTRO CSÚCS VACSORA A LAJOSMIZSEI TANYACSÁRDÁBAN
Mesterek 2011
Mesterszakácsok:
BARANYI FERENC / BAGATELL
Dániel Balázs
Fenyő László
Holda József
Horváth Zsolt
MAGYAR SZABOLCS / KECSKEMÉTI CSÁRDA
Maurer István
Szíjártó Balázs
Tímár Attila
Varga Gergely
Vigh Zoltán
Életműdíjas mesterszakácsok:
Luiszer Miklós
Varga János
Mestercukrászok:
Erdős Hanna
Lukács Péter
Veszely Attila
Éttermi mesterek:
Hajzer Tamás
Leányvári Lóránt
Szabó Péter
Szilágyi Attila
Életműdíjas éttermi mesterek:
Csetneki László
Gieler György
Bartender mester:
Horváth Attila
Életműdíjas bartender mester:
Holócsi János
„A magyar konyha remekei, modern stílusban”
Üdvözlő italok érkezéskor
Lajsz András és Mixer Mesterek koktéljaiból
Ed Hardy vodkából
Nobilis pálinkából
Harmatrázó pálinkák
Matusz Pálinkát
A vacsorához a borokat ajánlja és bemutatja:
Szikora Zoltán, a Sommelier Bizottság Elnöke
Hideg előétel
Brandys kacsamáj pástétom, paprikás libamell sajt, marinált zöldségekkel göngyölt Rosé hátszín, ökör pofa salátával és csiki mártással
(Somlói Chardonnay 2007 – Malatinszky Kúria)
Leves
Hédervári kakasleves apró kukorica gölödinnel, házi tejföllel
Meleg előétel
Harcsa filé paraj- kellevéllel göngyölve, túros csusza tekerccsel, könnyed paprikamártással
(Paptag Rosé 2010 – Juhász Testvére Pincészetének Dúzsi Rosé 2010 Dúzsi Tamás Pincészet)
Sorbet
Pihentető citrus sorbet, gránátalma kristállyal és mentával
Főétel
Sertés szűz vákuumban készítve, vargányával burkolva, konfitált malac császár mangalica fátyollal, hagymás dödöllével, sárga zöldborsó pürével és sült fokhagymamártással
(Villányi Kadarka 2008 – Malatinszky Kúria)
Desszert
Dobos torta szelet
Somlói galuska „feldolgozás 2011”
(Tokaji Aszú 3 puttonyos 2001 Kiss István Pincészet)
Mester Avatáshoz
Chateau Vincent pezsgő
Garamvári Szőlőbirtok
Utolsó Felvonás
Éjfél Után Vendégmarasztaló Mester Büfé
A mester kollégák által készített hideg és meleg ételek
Az est folyamán
Alpok Aqua ásványvíz
Dallmayr kávé
Dreher csapolt sör
Ürmös borok
Bio gyümölcslevek