A Bagatell Étterem mesterszakácsának életrajza
Szakmai tapasztalat:
2009. szeptembertől- jelenleg is-Bagatell étterem, Kecskemét- sous chef-www.bagatelletterem.hu
2008. július – 2009. szeptember-Géniusz étterem és Kávéház, Kecskemét- sous chef -www.geniuszetterem.hu
2005. október – 2008. július- Stolz Service, Hotel-Restaurant Eichsfeld Logisztikai Központ Németország, Rüsselsheim- chef -www.stolz-service.de
2004. október – 2005. október- Hotel Vier Jahreszeiten Feng-shui Hotel ****, Ausztria St.Leonard in Pitztal -sous chef -www.hotel-vier-jahreszeiten.at
2003. július – 2004. szeptember- Köncsögpuszta Lovastanya, Ballószögchef
2001. július – 2003. július- Restaurant Krone, Németország Rüsselsheim -chef
1996. október – 2001. július- Hotel Aranyhomok****, Kecskemét- sous chef -www.hotelaranyhomok.hu
1990. július – 1996. október- Tanyacsárda, Lajosmizse- szakács-www.tanyacsarda.hu
Tanulmányaim:
1987. szeptember – 1990. június- Széchenyi István Vendéglátóipari Szakközép és Szakmunkásképző Intézet Kecskemét- szakács szak
Szakmai gyakorlat:- Tanyacsárda, Lajosmizse
Baranyi Ferenc ajánlása
Baranyi Ferencet a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetségnél adományozott mesterszakácsi címre ajánlom.
Magas színvonalú szakmai munkája mellett az emberi kapcsolatai is példaértékűek. Kimagasló szorgalma és magatartása miatt már tanuló kora óta rendszeres résztvevője, versenyzője hazai és nemzetközi rendezvényeknek. Több világversenyen segítőként vett részt. Elkötelezett híve a magyar konyhának. Nemzetközi tapasztalatszerzés után a magyar vendéglátást választotta. Szereti a szakmai kihívásokat. Hideg és melegkonyhai tevékenysége magas színvonalú. Munkája elismerésekén hazánkat nemzetközi téren is képviselte. Bulgáriában a Hilton Szállóban rendezett magyar napok egyik szakácsa volt.
Fogékony az újításokra, a régi ételek „újraértelmezésére”!
A szakmai tapasztalatát a rábízott tanulóknak nagy odafigyeléssel, szeretettel és igen magas színvonalon adja át.