Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. április 18. 07:55 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
A tolvaj egy ágasegyházi sörözőből, eddig ismeretlen módon ellopta vasárnapra virradóra az előző napi bevételt. Az okozott kár 250.000.-Ft.

 Vasárnap a hajnali órákban egy móricgáti tanyából lopott el a tettes 880.000.-ft-ot. Az elkövető az otthon tartózkodó és alvó sértett közeléből vitte el a pénzt.

Ismeretlen tettes betört tegnap egy kiskunhalasi lakóházba is, majd onnan 20.000.-Ft készpénzt és arany ékszereket lopott el. Az okozott kár 320.000.-Ft.

 

Határrendészeti események:

 

A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei elfogtak egy 25 éves szerb férfit, aki egy autóbusz utasaként akart kilépni országunk területéről. A férfi okmányainak ellenőrzésekor az azt végző rendőr egy svéd schengen típusú hamis átléptető bélyegzőlenyomatot talált. A szerb állampolgár ellen közokirat hamisítás bűncselekménye miatt indult eljárás.

 

Elfogtunk hőkamera segítségével három szomáliai férfit is, akik az 53-as számú főút mentén közlekedtek gyalogosan. Igazoltatáskor megállapítottuk, hogy okmányokkal nem rendelkeznek, illegálisan léptek országunk területére. A három külföldi idegenrendészeti őrizetbe került.  

Kövessen minket a Facebookon is!