Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. április 20. 06:55 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Természetkárosítás bűntette miatt indított eljárást a Kalocsai Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen, aki április 15-én eddig tisztázatlan módon felgyújtotta Homokmégy határában a védett gyepterületet. A tűz közel 50 hektáron pusztított, a gyep jelentősen károsodott. A regenerációhoz több év szükséges.

 Egy kecskeméti tanyára tört be ismeretlen keddre virradóra, majd onnan gázcsöveket, illetve egy házi permetezőt lopott el, 350.000.-Ft kárt okozva ezzel.

Sikkasztás bűntett miatt indult eljárás egy kiskunmajsai férfi ellen, aki április 15-én egy kft-től átvett 1.200 darab szürke libát bértömésre. A feljelentett férfi az átvett libákat a telephelyén a kft. képviselőjének nem tudta megmutatni, kiderült, hogy az állatokkal sajátjaként rendelkezett. Az anyagi kár 3.500.000.-Ft.

A kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 55 éves tiszakécskei lakost, aki közepes fokú alkoholos állapotban vezette személygépkocsiját Tiszakécske lakott területén. A rendőri ellenőrzés kiszűrte a férfit, az igazoltató járőr megállapította, hogy a férfi felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt vezetett ittasan, így az őrizetbe vételéről kellett intézkedni.  

Kövessen minket a Facebookon is!