Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. április 21. 11:36 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Egy Ballószögi tanyából lopott el a tolvaj 600.000.-Ft-ot. A bűncselekmény szerda délután történt. A körülményeket a Kecskeméti Rendőrkapitányság vizsgálja.

Csalás bűntett elkövetése miatt indult eljárás egy kiskunhalasi férfi ellen, aki a sértettnek február 18-án úgy értékesített egy mélykúti ingatlant, hogy az nem volt a tulajdonában. A megtévesztett sértettnek 500.000.-Ft-os kára keletkezett.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság még kedden rendelt el nyomozást sikkasztás bűntett gyanúja miatt egy kiskunmajsai férfi ellen, aki még áprilisban egy kft-től vett át 1.200 darab szürke libát bértömésre. A feljelentett az átvett libákat a telephelyén a kft. képviselőjének nem tudta megmutatni, kiderült, hogy az állatokkal sajátjaként rendelkezett. Az eljáró hatóság a libákkal elszámolni nem tudó 23 éves kiskunhalasi férfit tegnap őrizetbe vette és gyanúsítottként hallgatta ki. Az okozott kár eléri a 4 millió forintot.

Határrendészeti események:

Öt fiatalkorú, négy gyermekkorú és három felnőtt korú afgán állampolgárokból álló csoportot fogott el a Bácsalmási Határrendészeti Kirendeltség járőrei tegnap a határ közelében. A csoportot a stabil hőkamera segítségével észlelték a hajnali órákban. Okmánnyal egyikük sem rendelkezett.

Kövessen minket a Facebookon is!