Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. április 22. 13:24

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, dr. Jeney Gábor atya elküldte a most következő vasárnap felolvasandó hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl. Húsvét mindkét napján vasárnapi miserend lesz templomunkban. Húsvéthétfőn a fél 11-es szentmisén búzaszentelés lesz. Szent György napi görögkatolikus bál lesz április 30-án, szombaton este 7 órakor a Piarista iskola dísztermében. Részletek a plakátokon.

A Család Évéhez és Anyák Napjához kapcsolódóan május 1-jén a fél 11-es szentmisén lesz az édesanyák megáldása templomunkban.

Az Isteni Irgalmasság vasárnapján, május 1-jén 16 órakor a Piarista templomban engesztelés lesz. Részletek a plakátokon. Ezen a napon a szokott feltételekkel teljes búcsúban lehet részesülni.

II. János Pál pápa boldoggá avatása alkalmából közös hálaadás lesz május 4-én 17 órakor a Barátok Templomában. Részletek a plakátokon.

Május 15-én, vasárnap a fél 11-es szentmisén a kalocsai Főszékesegyház kórusa szerepel Leányfalusi Vilmos karnagy-orgonaművész vezetésével.

Elkészült templomunk hangosító berendezése, melynek megvalósításához nem szerveztünk külön gyűjtést. Köszönjük híveink nagylelkű perselyadományait és egyházadó-befizetéseit.

A várossal együtt kívánjuk felújíttatni a színház előtt álló Szentháromság szobrot, melyet közadakozásból tervezünk megvalósítani. Szeretettel várjuk az adományokat erre a nemes célra a Plébánia irodájában vagy a sekrestyében.

Megjelent Farkas László nyugdíjas plébános prédikációgyűjteményes könyve. Megvásárolható a plébánián és a sekrestyében.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Szervezete az új intézménye részére szobanövényeket gyűjt. Az adományokat a Hoffmann János utcai házukban fogadják.

Minden kedves Testvérünknek kegyelmekben gazdag, békés húsvéti ünnepeket kívánunk!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház