Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. április 24. 09:04

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia vezetője Mons. Menyhárt Sándor ismét megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal. A hét ünnepei, szentjei: Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életükön! Köszönet mindenkinek, aki szolgálatával, imáival, jelenlétével mélyebbé tette Húsvétunk méltó ünneplését. Isten tegye teljessé a jót, amit elkezdett bennünk! Nincs irodai ügyelet Húsvéthétfőn.

Az urnatemető Húsvéthétfőn csak 8-10-ig lesz nyitva.

Kedden egésznap fűgereblyézési napot tartunk, folytatván a múltkorit. Ki mennyi időt tud rászánni környezetünk szebbé tételére. Köszönjük.

Szent György napi görögkatolikus bál lesz 30-án, szombaton este 7 órakor a Piarista iskola dísztermében. Részletek a plakátokon.

II. János Pál pápa boldoggá avatását élőben közvetíti május 1-én, vasárnap 10 órától a M1, és a Duna TV.

Május 1-én, vasárnap 11 órakor kezdődik a városföldi Munkás Szent József templom ünnepi búcsúi miséje.

Az Isteni Irgalmasság vasárnapján, május 1-én 16 órakor a Piarista templomban engesztelés lesz. Részletek a plakátokon. Ezen a napon a szokott feltételekkel teljes búcsúban lehet részesülni.

II. János Pál pápa boldoggá avatása alkalmából közös hálaadás lesz május 4-én, szerdán 17 órakor a Barátok Templomában. Részletek a plakátokon.

Adományokatköszönettel fogadunk a tetőfelújításra bármelyik perselybe. Isten fizesse meg!

ZarándokútCsatka-Zirc-Tihany állomásokkal május 7-én, szombaton reggel 6 órától kb. 22.00 óráig autóbusszal. Jelentkezni a hívek irodájában lehet 3.200 Ft útiköltség befizetésével május 1-ig. Van még hely.

Keresztelésjúnius 12-én, vasárnap a 9 órás szentmisében lesz. Felkészítő: május 18, 24, 30, június 6-án 18.00 órakor. Jelentkezni a hívek irodájában lehet. Imádkozzunk értük!

Július 4-9-ig nyári tábor lesz, Tőserdőben a 7-8 osztály számára. Érdeklődni és jelentkezni lehet István atyánál. Összköltség 12.000 Ft/fő.

Napközisalsós hittanos tábor itt a plébánián július. 11-15-ig. Érdeklődni és jelentkezni Lovas Mária hitoktatónál, vagy az irodában lehet. Összköltség 8.000 Ft/fő.

Július 18-23-ig nyári tábor szervezünk Gerecsére, a középiskolások és egyetemisták számára. Érdeklődni és jelentkezni István atyánál lehet. Ennek a tábornak az összköltsége 15.000 Ft/fő.

Szentcsalád plébánia közösségi tábora leszjúlius 27-31-i Baján.

Jelentkezési határidő:  2011. május 20.

Jelentkezési lap:a plébánia honlapjáról www.szentcsaladplebania.hu letölthető vagy az iroda előtti asztalról elvihető. Részletek a hirdetőtáblán.

 

 

 

Áldott békés Húsvétot kívánunk mindenkinek!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház