Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. április 29. 12:37

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, dr. Jeney Gábor atya elküldte a most következő vasárnap felolvasandó hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl.Május hónapban minden este litánia van templomunkban fél 6 órai kezdettel. A héten lesz első csütörtök, első péntek. Csütörtökön 5 órától szentségimádás, melynek keretében litánia, 6 kor szentmise, pénteken a szokásos időben, 6 órai kezdettel szentmise.

Május 1-jével indul a Mária-kápolna engesztelő programja. Minden vasárnap ¾ 3-kor ima, fél 4-kor mise. A kápolna búcsúja július első vasárnapján 4 órakor lesz.

II. János Pál pápa boldoggá avatása alkalmából közös hálaadás lesz május 4-én 17 órakor a Barátok Templomában. Részletek a plakátokon.

Május 8-án a fél 11-es szentmisén Varasd város kórusa vendégszerepel templomunkban.

Május 14-én szeretettel várunk mindenkit a Teréz misszió 4. országos találkozójára, Gyöngyösre. A szentmisét Ternyák Csaba érsek úr mutatja be, vendég lesz a misszió alapítója. Jelentkezés a Főplébánián 2 800.- Ft befizetése mellett.

Május 15-én, vasárnap a fél 11-es szentmisén a kalocsai Főszékesegyház kórusa szerepel Leányfalusi Vilmos karnagy-orgonaművész vezetésével.

A várossal együtt kívánjuk felújíttatni a színház előtt álló Szentháromság szobrot, melyet közadakozásból tervezünk megvalósítani. Szeretettel várjuk az adományokat erre a nemes célra a Plébánia irodájában vagy a sekrestyében.

Megjelent Farkas László nyugdíjas plébános prédikációgyűjteményes könyve. Megvásárolható a plébánián és a sekrestyében.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Szervezete az új intézménye részére szobanövényeket gyűjt. Az adományokat a Hoffmann János utcai házukban fogadják.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház