Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. május 6. 17:52

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr. Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, dr. Jeney Gábor atya elküldte a most következő vasárnap felolvasandó hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl. Május hónapban minden este litánia van templomunkban fél 6 órai kezdettel. Jövő vasárnap gyűjtés lesz a papnevelés javára. A Mária Társulat májusi zarándokútja 12-én lesz, Szálka és Grábóc útvonalon. Indulás reggel 7 órakor a volt Domus parkolóból.

Május 14-én szombaton 10 és 16 óra között családos sportnap lesz a Csalánosi erdőben. Részvételi szándékukat kérjük, jelezzék a hitoktatóknak, vagy a Plébánia irodában!

Május 14-én szeretettel várunk mindenkit a Teréz misszió 4. országos találkozójára, Gyöngyösre. A szentmisét Ternyák Csaba érsek úr mutatja be, vendég lesz a misszió alapítója. Jelentkezés a Főplébánián 2 800.- Ft befizetése mellett.

Május 15-én, vasárnap a fél 11-es szentmisén a kalocsai Főszékesegyház kórusa szerepel Leányfalusi Vilmos karnagy-orgonaművész vezetésével.

Elkészült plébániánk belső festése. Köszönjük a kedves hívek nagylelkű perselyadományait és egyházadó befizetéseit, melyekből ez a felújítás megvalósulhatott.

A várossal együtt kívánjuk felújíttatni a színház előtt álló Szentháromság szobrot, melyet közadakozásból tervezünk megvalósítani. Szeretettel várjuk az adományokat erre a nemes célra a Plébánia irodájában vagy a sekrestyében.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház