Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. május 9. 07:55 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain vasárnap 1 könnyű sérüléses, és 2 anyagi káros baleset történt. Az elmúlt 24 órában ittas járművezetés miatt 4 vezetői engedély került bevonásra.

Április 15. és a tegnapi nap közötti időben kifeszítették az ablakát egy csikériai lakatlan lakóháznak, és onnan mosógépet, szőnyeget, televíziót, gáztűzhelyt, étkészletet, ruhaneműket, asztalt, székeket és 2 db. kerékpárt loptak el, kb. 350.000,-Ft. értékben.

Vasárnap 16:00 és 16:15 közötti időben az Izsák, Bocskai utcában, nyitott állapotban, indítókulccsal a gyújtáskapcsolóban parkoló JCD-646 forgalmi rendszámú, Ford Fiesta típusú személygépkocsit ellopták. Az autó értéke kb. 1.000.000,-Ft.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetése miatt őrizetbe vett egy 35 éves kecskeméti férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy tegnap délután egy kecskeméti bevásárlóközpont földszintjén előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazott egy hajléktalant, aki ennek következtében könnyű sérülést szenvedett. Fentieket követően a bevásárlóközpont biztonsági személyzetét megfenyegette, velük szemben agresszíven lépett fel, mely a jelenlévőkben megbotránkozást, riadalmat keltett.

Kövessen minket a Facebookon is!