Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. május 10. 12:16 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain hétfőn 2 súlyos, 3 könnyű sérüléssel járó, valamint 5 anyagi káros baleset történt.

egnap a délelőtti órákban Kecskeméten egy Kft. bemutató terméből  3db főzőlapot és egy mikrohullámú sütőt lopott el valaki. A lopással okozott kár kb. 380.000,-Ft.

Kecskeméten egy Szolnoki úton lévő Kft. műhelyébe törtek be szombat este és hétfő reggel közötti időben, és onnan szerszámgépeket vittek el 1.300.000,-Ft. értékben. A rongálással okozott kár 50.000,-Ft. lett.

Őrizetbe vettek kollegáink egy 58 éves tiszakécskei és egy 43 éves jászkarajenői férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy május 06-án 18.00 óra körüli időben a Tiszakécskei római katolikus temető Kereszt utcai bejáratánál elgáncsoltak, és bántalmaztak egy 75 éves tiszakécskei férfit, majd elvették 2.600 Forintját.

Eljárás indult 7 koszovói és 3 szerb állampolgárok ellen. A személyek hétfőn éjfél után tiltott határátlépést követtek el, amit a Bácsbokodi Határrendészeti Kirendeltség mobil hőkamerája észlelt és nyomon követett. Fél óra múlva már elfogtuk őket az 5505 számú műút 20.000 méter szelvényénél. Mivel magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét igazolni nem tudták, ezért előállításra kerültek. A meghallgatás során megállapítást nyert hogy az egyik szerb állampolgár embercsempész tevékenységet követett el ezért a BKMRFK Migrációs Ügyek Osztálya a személyt bűnügyi őrizetbe vette. A tiltott határátlépést elkövető 9 fő ellen idegenrendészeti eljárás indult, majd a Kiskunhalas Őrzött Szállásra kerültek. 

Kövessen minket a Facebookon is!