Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. május 16. 07:05 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Egy rendszám nélküli Honda F750 típusú motorkerékpárt lopott el ismeretlen szombat éjszaka egy Kecskemét, belsőnyíri tanya bekerített udvaráról. Ezután nem sokkal a ménteleki polgárőrség figyelőszolgálata Ladánybene irányából egy kivilágítatlan motorkerékpárra lett figyelmes, majd annak vezetőjét akarta ellenőrzés alá vonni. A motort vezető ismeretlen ezt látva egy dűlő útra hajtott, ott elesett, majd a motort hátrahagyva elmenekült. Az ellopott motort még szombat este visszakapta annak tulajdonosa.

 Menekülés közben fogta el a járőr azt a 25 éves férfit, aki vasárnap éjszaka Kecskeméten a Március 15. utcáról egy Lada 1200-as típusú személygépkocsit akart ellopni. A tolvajnak sikerült az autót beindítani, de néhány méter után a kiérkező járőrök megállították és elfogták a ménteleki férfit. Kihallgatása után a gyanúsított őrizetbe került.

Megyénk határszakaszán a járőrök az 55-s számú főútvonal mentén észleltek és fogtak el öt palesztin férfit, akik személyazonosságukat igazolni nem tudták, meghallgatásukkor elismerték, hogy illegálisan léptek országunk területére. Kiutasítást előkészítő őrizetbe kerültek.

Kövessen minket a Facebookon is!