Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. május 25. 07:59 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain kedden 1 halálos és 3 anyagi káros baleset történt.

Kecskeméti kollegáink őrizetbe vettek egy 30 és egy 37 éves lajosmizsei férfiakat, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy május 8-án reggelre Kecskemét-Kadafalván lévő telephelyről elloptak két Scania típusú vontatót. Az okozott kár 11.000.000,- Ft.

Őrizetbe került egy 69 éves tiszakécskei férfi, aki kedden este Tiszakécskén egy vendéglátó hely előtti közterületen egy alkalommal tenyérrel arcon ütött egy helyi lakos férfit, majd ezt követően a sértett tulajdonát képező kerékpárját rádobta. A férfi 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett, illetve a kerékpárban 5.000,-Ft.0 kár keletkezett.

A kalocsai rendőrök őrizetbe vettek egy 28 éves kalocsai férfit, aki május 21.-én este egy helyi áruházban 2 db borotvapenge biztonsági széferét széttörte, a pengéket ruházatába rejtette, majd fizetés nélkül távozott. A ruházat átvizsgálás során az ellopott tárgyakat megtalálták. Az okozott kár 4.179,-Ft., a rongálással 600,-Ft.

Szabálysértési őrizetbe került tegnap egy 21 éves baksi nő tiltott kéjelgés szabálysértés elkövetése miatt, mert Kisszállás külterületén, az 55-ös számú főút mellett - az út szélén állva - legyező kézmozdulatokkal az arra haladóknak jelezte, hogy anyagi ellenszolgáltatás fejében szexuális szolgáltatást nyújt. A nővel szemben - a korábban elkövetett 2 tiltott kéjelgés elkövetésével együtt - a Kiskunhalasi Városi Bíróság 120.000,-Ft. pénzbírságot szabott ki, majd szabadon bocsátotta.

A járőrök tegnap este Kiskunhalas belterületén ellenőrzés alá vontak egy 17 éves kiskunhalasi férfit, aki ellen a Kecskeméti Városi Bíróság elfogató parancsot adott ki garázdaság bűntett miatt, így őrizetbe vették kollegáink.

Eljárás indult 1 török állampolgárral szemben, akit tegnap reggel igazoltattak Tompa város belterületén. Magyarországi jogszerű tartózkodását igazolni nem tudta, ezért előállításra került tiltott határsértés miatt. Mivel fiatalkorú, ezért elhelyezésre került a Kunfehértói Gyermekotthonba.

Kövessen minket a Facebookon is!