Április 24. szerda, György
Hírek, események 2011. május 30. 11:30

„NAGYON SZERETEK EMBEREKKEL FOGLALKOZNI!”: Novák Mária

„NAGYON SZERETEK EMBEREKKEL FOGLALKOZNI!”: Novák Mária
Közösségünk legújabb önkéntese már első ittlétekor megragadott minden lehetőséget a segítő munkálkodásra. Így bemutatkozására is a konyha-szolgálatosok fehér köpenyében került sor ebédosztás előtt. Novák Mária, Marcsi, azonban más programokba is bekapcsolódott.

     - Korábbi szolgálati helyeim, a munkaügyi központ és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat révén már vannak tapasztalataim a szociális területen. Néhány ismerős is felbukkant itt, akik örömmel üdvözöltek – idézte önkéntesünk. Talán nem véletlen, hogy első nagyobb feladata épp születésnap-szervezés lett... A wojtylások ugyanis – most először – közösségi születésnapra készülnek, nyolc ünnepelttel! A rendszeresnek tervezett eseményhez Marcsi ismerősei felkérésével már támogatókat is szerzett – nagyszerű eredménnyel.

     - Akiket személyesen felkerestem, egy sem utasított el! Még épp munka nélkül maradt ismerősöm is süt egy tortát – újságolta. Így bizonyosan meg is valósul az a nagyon szép rendezvény, ami képzeletében van.

     A programszervezés mellett 15-30 perces tornákat is tervez az egészségesebb életmódért. Marcsi hobbija ugyanis a sport: a rendszeres úszáson, kerékpározáson és túrázáson túl különféle tornaformákat gyakorol.

     Lélekápolásként pedig közös éneklésre ad lehetőséget dalolni vágyó, szép hangú látogatóinknak. Az így alakuló énekkar akár rendezvényeken is képviselheti majd a Wojtyla-házat…

     Kedves Marcsi, kívánjuk, hogy ajándékaidat megosztva elérd szép célodat, s a wojtylások úgy tekintsenek téged, mint aki lelkileg is emelni tudja a rábízottakat!

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Aktivisták