Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. június 1. 12:07

Bagatell Étterem világbajnok szakácsai főztek a Wojtyla családnak

Képgaléria
Bagatell Étterem világbajnok szakácsai főztek a Wojtyla családnak
A Boldog Karol Wojtyla Barátság Központ szegényeinek június 1-én a kecskeméti Bagatell Étterem hozta az ebédet - már nem első alkalommal. Az étterem tulajdonosai, a két hírös városi világbajnok mesterszakács, Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor füstölt húsos kemény lebbencset főzött a Wojtyla családnak.

Mai segítőnk az étterem végzős tanuló szakácsa Gulyás Tamás volt, aki kérdésünkre, hogy milyen volt házunkban felszolgálni így válaszolt: „Minden pénzt megért, hogy láthattam a szegény emberek szemében a boldogságot, amikor egy tál ételt kapnak.”

Lapunknak azt is elmondta Tamás, hogy nagy boldogság és megtiszteltetés számára, hogy Kecskeméti Krisztián és Kovács Sándor mellett dolgozhat, mert mindketten szakmájuk kiváló szakácsai, és a sok díj ellenére is nagyon szerények tudtak maradni.

Azt is megtudtuk, hogy a Wojtyla Háznak is ugyanolyan nagy gondoskodással készítették el a mai az ebédet, mint az étterembe érkező vendégeknek. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az egész Wojtyla család nevében is Kecskeméti Krisztiánnak és Kovács Sándornak a finom ebédért, és Gulyás Tamásnak a segítségért.

Kövessen minket a Facebookon is!