Július 26. péntek, Anikó, Anna
Hírek, események 2011. június 9. 08:20

Rendben halad a fürdőkomplexum kivitelezése

Képgaléria
Rendben halad a fürdőkomplexum kivitelezése
Problémáktól mentesen zajlik az új kecskeméti fürdő építése, így semmi nem veszélyezteti a 2011. november 30-i átadást. Nagypál Sándor, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere elmondta: jelenleg a gépészet, vízgépészet, víz–villany–fűtés és a burkolati munkák zajlanak párhuzamosan, a FINA nemzetközi szabványelőírásoknak teljesen megfelelő méretű versenymedence építésével együtt.

Kijelentette, hogy a fürdőépítés során még szeptember hónapban szeretnének olyan szintre jutni, hogy az 50x25-ös versenymedencétés a tanmedencét, a hozzájuk tartozó teljes infrastruktúrával, tehát: a recepcióval, az előtérrel, öltözőkkel, sportolói öltözőkkel, vizesblokkokkal együtt a sportolók, és a nagyközönség birtokba vehesse. Így a jövőben jóval komplexebb szolgáltatás várja majd az úszni vágyókat, elérhető áron.

A versenymedence egyébként mozgatható végfallal rendelkezik, amely alkalmassá teszi arra, hogy a rövid távú úszóversenyeknek 25 méteres szabvány pályát lehessen kialakítani. A mozgatható végfal lehetővé teszi a medence szabvány vízilabda pálya méretre történő szakaszolását is.

A fürdőkomplexum egyéb elemei – többek között az uszodai rész 25 méteres bemelegítő medencéje – a november 30-i végső határidőre készül el..   

Kövessen minket a Facebookon is!